Over ons

Kids Kleding Paradijs in de Amsterdamstraat

opening winkel

De Protestantse Diaconie Haarlem heeft in het najaar van 2019 hard gewerkt om de voormalige Kinderkledingbank in de Amsterdamstraat op te knappen en in een nieuw jasje te steken. Op zaterdag 30 november 2019 is de winkel geopend onder de nieuwe naam:

logo-kids-kleding-paradijsEen winkel toegankelijk voor iedereen. Want arm of rijk, iedereen heeft zo zijn eigen redenen om tweedehands kleding te kopen. Ook vanuit duurzaamheid ondersteunen we de visie dat tweedehands producten goed genoeg kunnen zijn om een tweede leven te krijgen. Door kleding te brengen en te kopen in de winkel dragen mensen bij aan het recyclen van kleding.

In de pers

Stichting
Het Kids Kleding Paradijs zal gaan vallen onder een gelijknamige stichting. Zodra met de opbrengsten de kosten van de winkel zijn gedekt zal de winst bestemd worden voor sociaal-maatschappelijke projecten die in Haarlem worden georganiseerd voor kinderen en jongeren.

Foto’s en video’s

Wil je op de hoogte blijven van speciale acties van Kids Kleding Paradijs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required