Wij steunen

Diaconale projecten

Met de winst die wij in Kids Kleding Paradijs maken, steunen wij de diaconale projecten die onder leiding van de diaconaal werker van de Diaconie Haarlem worden georganiseerd. Zo is er op dit moment een huiswerkgroep voor bassischoolleerlingen die 1x per week samenkomen in de winkel van Kids Kleding Paradijs. De leerlingen worden geholpen met het uitbreiden van hun woordenschat en het verbeteren van hun taalvaardigheid onder leiding van 2 ervaren (ex-)leerkrachten.

 

Speeltuin de Papegaai

Naast de diaconale projecten ondersteunen wij onder andere Speeltuin de Papegaai bij het organiseren van activiteiten en uitjes voor alle kinderen uit de buurt. Kinderen met een HaarlemPas kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de activiteiten en zo maken we het mogelijk dat iedereen kan meedoen.

 

Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Landelijk worden gebruikte en nieuwe babyspullen ingezameld en babystartpakketten van gemaakt. Stichting Babyspullen verstrekt de pakketten via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

Ook Kids Kleding Paradijs vindt dat ieder kind recht heeft op een goede start. Zo doneren wij ingebrachte babyspullen zoals buggyzakken, speeldekens en babypakjes aan Stichting Babyspullen.